• +46 21 33 44 66
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • SBR Byggingenjörerna

Anlita en certifierad besiktningsman!

All besiktningsverksamhet bedrivs mestadels i Västerås,Eskilstuna,Strängnäs, Köping, Surahammar, vi verkar även i Enköping,Stockholm,Uppsala.

Om Aros besiktning

Aros Besiktning AB är ditt lokala besiktningsföretag i Västerås, företaget bedriver ett flertal tjänster som överlåtelsebesiktningar dvs hus/villabesiktningar, underhållsplaner för BRF och villa, fuktmätningar, skadeutredningar, entreprenadsbesiktningar, lägenhetsbesiktningar, slutbesiktningar, garantibesiktningar, slutbesiktning av våtrum mm. Besiktningsverksamhet bedrivs  i Västerås, Enköping, Bålsta, Kungsängen, Köping, Hallstahammar, Surahammar, Eskilstuna, Strängnäs, verksam även i stor Stockholm, Täby, Danderyd och Uppsala.

 

Aros Besiktning AB startade sin verksamhet 2003, jag har medlemskap i SBR ingenjörers riksförbund och certifierad via RISE vilket kännetecknas av hög kvalité och kunskap. Den här sidan riktar sig till dig som husspekulant mm där min erfarenhet som besiktningsman kommer väl till pass. Jag är byggnadsingenjör och har lång erfarenhet från branschen. Min specialitet är byggkonstruktioner, utredningar vid olika typer av skador i huset, utredningar/sakkunnig vid tvistemål. Jag sitter även med som styrelseledamot i SBR expertgrupp för överlåtelsebesiktningar. SBR Ingenjörernas Riksförbund

Du kommer att finna en hel del tips och råd på min hemsida. När du köper eller säljer ett hus är det viktigt att du verkligen sätter dig in i vad som väntar dig.

Undersökningsplikt, upplysningsplikt, riskkonstruktioner, periodiskt underhåll mm. Framför allt vad det innebär att äga och underhålla ett hus. Du ska inte ha bråttom när du köper hus,vad kan du förvänta dig av ett 30 år gammalt hus, det är förmodligen din största affär du gör någonsin. I en överlåtelsebesiktning som är beställd med en SBR ingenjör går besiktningsmannen igenom huset med dig som köpare, och pedagogiskt förklarar husets olika delar. Besiktningsmannen förhåller sig till de lagkrav som ställs mellan säljare och köpare av en fastighet enligt Jordabalken 4:19